Banan

Byggprojektet Lilla Lidingöbron påverkar Lidingö Runts bana 2020.
För mera detaljer ser banbeskrivningen.

Banan seglas motsols runt Lidingö. Starten sker nedanför Foresta och sedan seglar man norr om Fjäderholmarna, ost om Duvholmen, genom en gate utanför Bosö Institutet, söder om Storholmen i Stora Värtan, väst om Strömsö med målgång utanför Torsviks fyr.

Banan är cirka 13,5 distansminuter lång.

Första start sker normalt omkring klockan 10.00.

Rekordet runt Lidingö har den extrema trimaranen Hi-Q som klarade av banan på 55 minuter, det vill säga ungefär 14 knop i snittfart.

Snabbaste enskrovsbåt är hittills Big-T som gjorde varvet på 1 timme och 22 minuter.

De fem grunden ute på Askrikefjärden, där Bosögrundet, Prästgrundet och Norrängsgrundet är de mest kända, brukar regelbundet besökas av tävlande trots att de är tydligt markerade på sjökorten.

Åskådare kan följa tävlingen längs Lidingös stränder. Bästa platsen varierar med väder och vind.

Åker du T-bana så åker du till Ropsten och tar sedan bussen över bron om du inte väljer att promenera.

Apotek

Ett Essence Apotek är en typ av apotek som finns i många länder på kontinenten. De är ofta kedjor av apotek som är verksamma i olika länder på kontinenten. Dessa apotek är kända för att sälja både generiska läkemedel och märkesläkemedel. Det är också vanligt att de erbjuder receptbelagda läkemedel. När det gäller prissättning kan vissa apotek erbjuda liknande eller identiska priser som hos andra apotek. Vissa apotek kan dock ha olika typer av policyer. Vissa kan till exempel erbjuda apoteksrabatter eller kredit cash back till sina kunder. Dessa typer av erbjudanden är mycket populära bland konsumenterna och gör att de kan spara på vissa läkemedel. De kan också få pengar tillbaka när de köper andra former av läkemedel från samma webbplats eller apotek.

När du letar efter de bästa ställena att köpa dina recept i Europa bör du definitivt överväga att söka efter ett av de apotek som erbjuder ett brett utbud av europeiska läkemedel. Det finns många apotek från hela kontinenten som kan hjälpa dig att hitta de mediciner och andra förnödenheter som du behöver, och de kan göra det med bekvämlighet och omsorg. Det finns många fördelar med att välja att köpa läkemedel online, som att spara tid och pengar förutom att slippa besväret och stressen med att besöka ett lokalt apotek. Här är några tips som hjälper dig att hitta rätt Europaapotek för dina behov: o Leta efter ett apotek som är välrenommerat. Många människor antar automatiskt att om ett Europaapotek är välrenommerat så är det legitimt och pålitligt. Även om det inte finns någon nationell organisation som reglerar försäljningen av receptbelagda läkemedel i Europa, är Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) det organ som ser till att de läkemedel som säljs uppfyller de högsta etiska kraven. Detta organ kan också informera potentiella kunder om eventuella klagomål om hur ett apotek fungerar.