Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/19/174419/lidingorunt.se/public_html/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Nu startar säsongen!

NU STARTAR SÄSONGEN!

Den traditionella kappseglingsstarten äger i år rum den 9 maj, så du har fortfarande ganska gott om tid att göra i ordning båten till årets Lidingö Runt.

En folkfest på sjön – dessutom den största kappseglingen på östkusten.

Precis som 2014 seglas Lidingö Runt efter SRS och ORC int, vilket gör att du kan kappsegla mot alla sorters båtar på ett rättvist sätt. Vi tror att det innebär spännande kappsegling för både deltagare och åskådare.

Vår huvudsponsor, Svenska Sjö, gör att vi kan satsa på årets tävling, vilket kommer att gynna dig som seglar. Vi hoppas på att samarbetet också innebär ett ökat intresse för kappsegling. Dessutom har vi fått flera andra samarbetspartner som på olika sätt hjälper oss i vår verksamhet.

På Lidingö Runts webbplats, www.lidingorunt.se kan du läsa mer om tävlingen och anmäla dig.

Du anmäler dig via anmälningsmodulen där du betalar direkt med kort eller via din internetbank.

På vår webbplats hittar du även Inbjudan och all övrig information du behöver.

Även i år blir det banseglingar på söndagen.

Viggan Open, arrangeras av Lidingö Segelsällskap. Tävlingarna seglas på söndagen på Stora Värtan för klasserna ORC int, SRS och entypsklasserna ORCi, SRS och entypsklasserna CB66 Racer, Smaragd och J/70. Du hittar inbjudan och anmälningslänk på lidingorunt.se samt via: http://simplesignup.se/event/52548-viggan-open-10-maj-2015.
Vi uppskattar om du vidarebefordrar detta Nyhetsbrev till dina seglande vänner så att fler får möjlighet att tävla i denna klassiska tävling.

Tveka inte att anmäla dig, till och med den 25 april betalar du endast 400:- oavsett båt.

Missar du det kan du efteranmäla dig till och med den 5 maj, men då kostar det mer.

Anmäl dig därför snarast!

Varmt välkommen till Lidingö Runt den 9 maj 2015.

---

Huvudsponsor:

 

Samarbetspartners:

---